|
|
OSTRZEŻENIE "niania" Ola - Wrocław Gaj z niania.pl |
| Autor |
Wiadomość |
km_golden
|
Wysłany: 2009-09-26, 21:11 OSTRZEŻENIE "niania" Ola - Wrocław Gaj z niania.pl
|
[Cytuj]
|
|
Gorąco ostrzegam wszystkie mamy i ich pociechy przed Panią Olą (zam. Wrocław-Gaj-Armii Krajowej)- blond krótkie włosy, nadwaga, wiek prawdziwy 54 lata - pozbawiona jakiejkowiek wrażliwości, odpowiedzialności i zrozumienia wagi pracy jako niania. To osoba nastawiona tylko na zarobek, bez uczuć, gotowa zostawić rodzinę, gdy u innej dostanie większą stawkę.
Zatrudniłam P.Ole pod koniec sierpnia, już wtedy kombinowała coś z mamą dwójki dzieci - gdzie niby było jej za cieżko - ale mówiła że tam nic nie obiecywała i że woli pracować u mnie - teraz już wiem, że pewnie wystawiła ich do wiatru. Opiekowała się moim synkiem 4 tygodnie, w sobotę wieczorem zadzwoniłam do niani by zapytać się czy nie chce sobie dorobić, a ona bez żadnych wytłumaczeń ani skrupułów zakomunikowała mi przy okazji, że nie będzie więcej do nas przychodzić.....Nie muszę nic dodawać BRAK SŁÓW!!! Jak można tak potraktować mame a przede wszytkim niczego winne dziecko... :(
Kasia - mama Julianka (Wrocław Partynice) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Serwis
nianiaforum.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i opinii
umieszczanych przez użytkowników!
Darmowy Katalog Stron
Koncentrator - szybki katalog stron
4Effect PR - agencja PR |