|
|
niania=) dla dziecka zdrowego lub niepełnospr. intelekt. |
| Autor |
Wiadomość |
zuzak
|
Wysłany: 2010-01-13, 16:56 niania=) dla dziecka zdrowego lub niepełnospr. intelekt.
|
[Cytuj]
|
|
Witam wszystkich rodziców!=)
* Szukam stałej lub dorywczej pracy jako opiekunka do DZIECI ZDROWYCH LUB NIEPEŁNOSPRAWNYCH INTELEKTUALNIE\FIZYCZNIE (dzieci powyżej roczku)
* Chcę współpracować w wychowaniu/ewentualnej rehabilitacji oraz pomagać zrozumieć dziecku jaki świat jest piękny=)
* Studiuję na UP PEDAGOGIKĘ SPECJALNĄ (II rok)zaocznie.
* Mimo młodego wieku mam doświadczenie w opiece nad dziećmi.
* Od października ubiegłego roku opiekowałam się obecnie 2,5-letnią zdrową dziewczynką i jej 4-letnią siostrą gdy zostawała w domu-Z racji pójścia dziecka do przedszkola szukam pracy OD ZARAZ.
* Obecnie dorywczo współpracuję z 6-letnim autystycznym chłopcem.
* Byłam wolontariuszką na wyjeździe wakacyjnym z dziećmi z fundacji DPD(opieka nad dziećmi trwała 24\h)W mojej grupie był chłopczyk z autyzmem i fas-em,to właśnie on "namówił" mnie na wybór studiów=)
* W liceum miałam też praktyki w przedszkolu.
* Swoim uśmiechem łatwo zyskam sympatię i zaufanie u dzieci(u rodziców również=)
* Mieszkam w Nowej Hucie.
* INTERESUJE MNIE PRACA W PN,(wt ewentualnie)ŚR,CZW I PT(pt co drugi)W wymiarze max DO 7h dziennie.Od 8 zł za godzinę.
* NUMER KONTAKTOWY: 515709079
* Gratuluję przeczytania moich długich wywodów=))
* Pozdrawiam serdecznie rodziców i dzieci
Agnieszka. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Serwis
nianiaforum.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i opinii
umieszczanych przez użytkowników!
Darmowy Katalog Stron
Koncentrator - szybki katalog stron
4Effect PR - agencja PR |